Reklamlar

Haberler

Manşet Haberler

Personel Sağlık Personeli Sağlıkçılar PersonelSaglik.NET

16 Ekim 2016 Pazar

Müşavir yapılan bürokrata FETÖ'cü değilsin yazısı

TBMM'de önce 41 personel ihraç edildi. Ardından Genel Sekreter İrfan Neziroğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Muhammed Bozdağ, Kemal Kaya ve Mustafa Tamirci'nin bulunduğu 32 bürokrat görevden alındı. 52 Meclis çalışanı ise FETÖ şüphesiyle açığa alındı.

Sözcü gazetesinde yer alan haberde, FETÖ/PDY'nin kapatılan televizyonu STV'de (Samanyolu TV) 2008-2009 yıllarında "Hayat Dersi" adlı programı yapan Meclis Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Muhammed Bozdağ da tasfiye listesine girdi. 2011'de yasama ve denetimden sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı yapılan Bozdağ 20 Temmuz'da pasif görev olan Başkanlık Müşavirliğine kaydırıldı.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Bozdağ'a FETÖ soruşturması nedeniyle görevinden alınmadığını açıklayan "kişiye özel" bir yazı verdi. Kahraman bu süreçte ilk kez görülen yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Bürokraside olağan görev değişiklikleri çerçevesinde bir kadro değişikliği planlaması içinde olduğumdan, sizin bundan sonra TBMM Başkan Müşaviri olarak göreve devam etmenizi arzu ediyorum.

Şurasının bilinmesini isterim ki, yaşanan bu görev değişikliğinizin, darbe teşebbüsü sonrası yapılan el çektirmelerle alakası yoktur. Yaşanan güncel durum içerisinde hakkınızla ilgili arada böyle bir irtibat kurulmasını istemeyeceğim için bu yazılı kaleme aldım. Ülkemizin bir daha böyle bir badire yaşamaması dileğiyle hayırlı günler ve başarılar dilerim."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haberdata.com Güncel Son Dakika Haberleri